Profiteer van 10% korting op 10 effen kleuren

Luifeldoek met korting

18/11/2016 - Deze hele maand kunt u bij ons profiteren van 10% korting op een selectie van 10 effen doekkleuren.

Dit zijn doekkleuren uit de effen, naadloze serie. Dit houdt in dat deze zonweringdoeken uit één stuk gemaakt worden, in plaats van in banen van 120cm die middels een stiknaad aan elkaar worden geconfectioneerd. De prijs voor effen zonneschermdoeken bedraagt normaliter €29,95 per m2. Door gebruik te maken van deze actie bestelt u al een op geconfectioneerd zonneschermdoek voor €26,95 per m2. 

Op onderstaande 10 doekkleuren ontvangt u deze maand 10% korting: 

Bekijk deze doekkleuren hier

Hier kunt u de rest van onze collectie zonweringdoeken bekijken. U heeft keuze uit maar liefst 70 doekkleuren! Wilt u een kleurstaal van een of meerdere doekkleuren ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@zonneschermdoek.be met het gewenste kleurnummer en uw adresgegevens. Wij sturen u de gewenste kleurstaal dezelfde dag nog kosteloos toe.

Naast 10% korting, profiteert u van gratis verzending wanneer het totaalbedrag van uw bestelling €300,- of meer bedraagt. Al na 10 werkdagen heeft u uw nieuwe, op maat gemaakte luifeldoek in huis. Twijfel niet langer en profiteer nu nog van 10% korting op uw bestelling!


Actueel nieuws | Nieuwsarchief