Garantie en eventuele klachten

Wat is de garantie op producten van Zonneschermdoek.be en wat kan ik doen bij een eventuele klacht?

Doordat wij zonweringdoeken aanbieden van het vooraanstaande merk Tibelly, kiezen wij voor een leverancier met veel ervaring op het gebied van kwalitatief hoogwaardig acryldoek. Zonneschermdoeken van Tibelly worden geproduceerd met als doel duurzuum buitengebruik. Bovendien wordt er gebruikgemaakt van in de massa gekleurde acrylvezel, welke voldoet aan

In de volgende gevallen kan Sunshade Europe, het bedrijf achter Zonneschermdoek.be, aansprakelijk worden gesteld:

 • De afwerking van uw zonweringdoek is niet in orde:
  Is het geleverde zonweringdoek niet netjes afgewerkt? Bevindt er zich bijvoorbeeld een gat in het zonweringdoek of is er sprake van een weeffout? Laat het ons weten door een of meerder foto's van de situatie naar ons te e-mailen via info@zonneschermdoek.be. Op basis van deze foto's kunnen wij in negen van de tien gevallen de situatie beoordelen.  
 • Transportschade:
  Tijdens het vervoeren van uw zonweringdoek, kan er schade ontstaan. Uiteraard doen wij er alles aan om dit te voorkomen, daar uw bestelling in twee lagen plastic is ingepakt en uw zonweringdoek op een koker wordt gerold. Bevindt er zich toch een scheur in het zonweringdoek of is er een vlek ontstaan? Graag ontvangen wij een of meerdere foto's van de transportschade, zodat wij de situatie zo goed mogelijk kunnen beoordelen.

U dient in bovenstaande gevallen binnen een redelijke termijn van twee maanden na de ontdekking van de fout bij ons een klacht in te dienen. Er zal dan zo spoedig mogelijk een oplossing worden gezocht.

In de volgende situaties is Zonneschermdoek.be niet verantwoordelijk voor de ontstane schade:

 • Foutieve kleurkeuze:
  Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos een kleurstaal aan te vragen indien u twijfelt over een of meerdere doekkleuren. Indien u hier geen gebruik van heeft gemaakt en de door u bestelde kleur is bij ontvangst niet naar wens, dan kan Zonneschermdoek.be hier niet voor aansprakelijk worden gesteld. 
 • Foutieve breedte- of uitvalmaat:
  Het opmeten van uw bestaande zonweringdoek geschiedt op eigen risicio en hier kan Zonneschermdoek.be niet voor aansprakelijk worden gesteld. Een meetfout is dus uw eigen verantwoordelijkheid.
 • Wafel- of plooivorming:
  Bij zonweringdoeken die zijn voorzien van stiknaden, kan wafel-of plooivorming ontstaan. Dit verschijnsel komt tot stand door de dubbele dikte rond het niveau van de naden in combinatie met de spanning die uitgeoefend wordt op de armen van uw luifel. In de praktijk kan dit probleem zich voordoen bij een hevige regenbui. Ook in dit geval kan Zonneschermdoek.be in geen geval aansprakelijk worden gesteld. Deze onregelmatigheden doen in geen geval afbreuk aan de technische prestaties en levensduur van uw zonweringdoek.

Alle vragen